Open inschrijving workshop 1 februari 2018

Wil je kennismaken met pizzabakken? En wil je veel leren in een korte tijd? Op donderdagavond 1 februari organiseren wij een Pizza4Fun avond. Het is een open avonden waarvoor iedereen zich kan inschrijven. Fun staat voorop, en je steekt er nog wat van op ook. En natuurlijk de lekkerste pizza van Nederland eten.

Programma

19.00 uur: ontvangst met focaccia en welkomstdrankje, uitleg over het pizzaproces, deeg maken, deeg bollen, pizza saus maken, perfecte pizzabodem maken, pizza’s in de lucht gooien, opscheppen met de pizzaschep, eigen pizza beleggen, en…eten. Einde rond 22.30 uur.

Data: zaterdag 9 december óf donderdag 14 december.

Prijs: € 57,50 per persoon inclusief welkomstdrank en -hapje, workshop, pizza en nagerecht. Exclusief drank.

Pizzaboerderij LaLotta Betuwe

De Pizzaboerderij van LaLotta Academy is centraal gelegen in Asch (Betuwe), nabij A2 (Culemborg), A15 (Tiel), A27 (Everdingen). Het is met de auto 25 minuten van Utrecht en Den Bosch, 45 minuten van Rotterdam en Amsterdam. Gratis parkeren op eigen terrein.

INSCHRIJVEN OF INFORMATIE

Klik hier om het deelnameformulier in te vullen. Na ontvangst ontvang je een bevestiging en factuur. Website: www.LaLottaAcademy.nl, of stuur een mail naar info@lalottaacademy.nl