Erkend diploma Pizzaiolo SVH

In aanvulling op de 20-, 40- of 60 urige opleiding kun je jouw opleiding nog meer glans én waarde geven door de module SVH Pizzaiolo toe te voegen.  Naast het Italiaanse certificaat of diploma ontvang je dan ook het in Nederland erkende diploma SVH Pizzaiolo op MBO-niveau. Met dit branche-erkende diploma kan jij als echte pizzaiolo aan het werk bij pizzeria’s, waar een groot tekort aan vakbekwame pizzabakkers is.

Opleiding
Om het diploma SVH pizzaiolo te halen, kun je bij de Pizza Academy een aanvullende module volgen, die wordt afgesloten met het examen SVH Pizzaiolo. Het is niet mogelijk om als particulier bij SVH het examen SVH Pizzaiolo te doen. Na het succesvol doorlopen van de opleiding en het afronden van het examen ontvang je het SVH erkende diploma via de Pizza Academy.

Wat leer je?
Tijdens de opleiding leer je het perfecte luchtige deeg te maken, hoe je de juiste ingrediënten kiest en hoe je de traditionele saus maakt. Daarnaast vergroot je jouw horecavaardigheden en leer je snijtechnieken beheersen, leer je over hygiëne en ga je natuurlijk ook aan de slag met de echte pizzaschep! Daarbij kom je ook nog eens alles te weten over de rijke historie van de pizza.

Het examen
Het examen SVH Pizzaiolo bestaat uit een theorie- en een praktijkonderdeel. Het theorie-examen omvat 30 meerkeuzevragen die betrekking hebben op de theorie. Tijdens het praktijkexamen ga je twee verschillende pizza’s bereiden. Wanneer je slaagt voor het examen, ontvang je het SVH diploma Pizzaiolo.

Vergelijking

vergelijk3